Heart of Glass

Ajettiin hillitöntä vauhtia pimeää tietä pitkin. Keltavästäräkki käveli mustan oksan päästä päähän.

Thursday, July 27, 2006

Kuka pelkää Paulaa?

Koska olen aina ollut kova mielipiteitäni laukomaan yhteiskunnallisesti merkittävistä asioista, niin tuon taasen yhden mielipiteen julki. On Mahtavaa, että Paula Koivuniemi voitti Iskelmä-Finlandian. "Go-go", sanoo Heli ja mieli sen kuin keventyy.
Tässä on nyt ollut vähän kärvistelyn makua viime päivinä. Niin monet ihmiset ja asiat ovat ärsyttäneet. Blogihan on tähän aina oiva väylä. Mutta en aio tehdä listaa. Sanon vaan, että wannabe-trendi-etu-jee-jeet ottakaa nyt hemmetti vähän oppia tuosta keski-iän viisaudesta. Pistäkää vaihteeksi sen Helsinkiläisen radion tilalle soimaan vaikka Radio Suomi ja sen kuunnelmat tai ihan vaan Iskelmä. Tähdet radallaan ja sitä rataa. Minua ärsyttää noista hip-radioista raikavat kilpailut… ”Nyt on hei viisi minuuttia aikaa laittaa tänne oikea vastaus!” Mitä? Soittakaa jotain, johon minäkin voisin samaistua kun eihän minulla oikeasti ole mitään yhteistä Cashin kanssa.
Mutta Paula Paula, sinusta tykkää täällä Helsingin helteessä Heli. Paransit viikkoni. Tai iskelmä-henkeen voisi sanoa et pilvet mun pääni päältä karkaa, kun kuuman tunteen musisointisi mulle kantaa.

1 Comments:

At 7:35 AM, Anonymous Anonymous said...

Paula ansaitsi voittonsa. Niin kuin oi sinä armas Heli legendaarisena Euroviisu-päivänä kuumehöyryissäsi totesit: "Tänä vuonna on tähdet oikeilla paikoillaan: Lordi voittaa Euroviisut ja me päästään yliopistoon!" Listaan olisit voinut lisätä Paulan menestyksen.

Se on kyl aika pommi se Koivuniemen Paula. Haluan olla siinä iässä yhtä hehkeä ja heiluttaa piiskaa!

Grauh!

 

Post a Comment

<< Home